فایل نیکو

فروشگاه فایل

دانلود تحقیق درموردبرنامه های بهبود وضعیت تغذیه

دانلود تحقیق درموردبرنامه های بهبود وضعیت تغذیه

نام فایل : برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 42

حجم : 2 مگابایت






برنامه های بهبود وضعیت تغذیه

کارگاه آموزشی کارآموزی بهداشت 1391



زینت سالم
عضو هیئت علمی گروه پزشکی اجتماعی





برنامه های بهبود وضعیت تغذیه



يکي از اهداف PHC تلاش در جهت بهبود وضعیت تغذيه جامعه مي باشد از جمله بخش هاي طراحي شده در سيستم بهداشت، واحد تغذيه و بهداشت خانواده مي باشد که عمده فعاليت بخش تغذیه، اجراي اقداماتي است که  به بهبود تغذيه در سطح جامعه و خصوصا گروههاي آسيب پذير کمک مي کند
يكي از مهمترين عوامل شكل دهنده الگوي غذايي جامعه، مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذيه ای افراد آن جامعه است اين عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل مي گيرد كه خود وابسته به بستري است كه جامعه فراهم مي آورد. اما مجموعه عواملي كه اين بستر را مي سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است كه خود تحت تأثير وضعيت جغرافياي، فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و آگاهيهاي تغذيه اي در افراد جامعه است

در حال حاضر در كشور ما روند بيماري هاي مزمن هشدار دهنده است. از دلايل عمده آن تغيير الگوي مصرف و رفتارهاي نامطلوب غذايي است.
از بعد دیگر سوتغذیه از نوع کمبودهای تغذیه نیز همچنان از مشکلات جامعه میباشد

حوزه معاونت بهداشتی ( دفتر سلامت خانواده و جمعیت )در راستای بهبود تغذيه جامعه برنامه های زير را در دست اجرا دارد:                               
1) برنامه بهبود تغذيه گروههای آسیب پذیر
2) برنامه پيشگيري و كنترل اختلالات ناشي ازکمبود ريز مغذيها 
3) برنامه ارتقا سلامت دانش آموزان از طريق آموزش تغذيه و آهن ياری
4) برنامه کاهش درصد شیوع اختلال رشد و سوء تغذیه در کودکان زیر 6 سال
 

دربرنامه کودکان
1.       آموزش کارکنان بهداشتی در زمینه تغذیه دوران بارداری و شیردهی
2.       مشاوره مادران باردار که به دلیل توده بدنی نامناسب ارجاع داده میشوند
3.       آموزش جهت ارتقاء آگاهی زنان در سنین بارداری و زنان باردار در زمینه تغذیه دوران بارداری

برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و بهبود شیوه زندگی
1.  برگزاری جلسات و برنامه های آموزشی جهت کارکنان بهداشتی در خصوص مطالب کار بردی تغذیه ای
2.  نظارت بر وضعیت تغذيه اماكن عمومي و ارتقاء كيفيت تغذيه از طريق آموزش

4
3- آموزش پرسنل بهداشتي در زمينه مصرف صحيح روغن،
4- طراحی مطالب آموزشی در مورد استفاده بیشتر از سبزیجات و
5.   برگزاري کارگاههای آموزشي در سطوح مختلف در زمينه مصرف صحيح روغن
6. طراحي مطالب آموزشي مناسب براي جامعه در مورد اصول صحيح تغذيه


....



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
636916932509577902_2063951_6292.zip2 MB